Frizerski salon

Panjkovic academy

Frizerski salon Panjković akademija u Beogradu, jedan od najvećih frizerskih brendova na teritoriji Srbije i ex Yu…

O FRIZERSKOM SALONU

Frizerski salon Panjković akademija u Beogradu, jedan od najvećih frizerskih brendova na teritoriji Srbije i ex YU, je već dvadeset godina sa Vama, deli probleme Vaše kose i rešava ih na najbolji i naprofesionalniji način… Farba, oblikuje, menja, stilizuje.

 

Frizerski salon Panjković akademija se nalazi na luksuznoj lokaciji u prestižnoj zoni grada u strogom centru u okolini Slavije u Njegoševoj ulici u okruženju modernih i luksuznih kafea, restorana i butika. U vrhunski dizajniranom i moderno opremljenom frizerskom salonu, klijenti mogu uživati u prelepom ambijentu.

 

Kada je reč o usluzi vezanoj za frizuru, klijenti Panjkovic akademije će dobiti stručne savete iz oblasti nege kose. Moći će da se konsultuju sa stručnim frizerima – stilistima o tome koje forme i boje kose najbolje pristaju njihovom obliku lica, boji tena, načinu odevanja. Moći će da odaberu u dogovoru sa frizerom najmodernije frizure.

 

U udobnom enterijeru frizerskog salona Panjković akademije ni pranje kose nije obična usluga. Naš klijent će dobiti i uslugu relax masaže glave a oni će za to vreme moći na monitoru iznad da pogledaju najnovije modne trendove.

ŽELITE LI DA ZAKAŽETE TERMIN U FRIZERSKOM SALONU?