O nama

Panjkovic academy

Panjković Akademija je počela sa radom 1997. godine i do sada je iškolovala preko 65 generacija učenika. 

O PANJKOVIĆ AKADEMIJI

Frizerska delatnost je mnogo godina u nazad, imala nedostatak kvalifikovanih ljudi a danas taj nedostatak postaje kritičan. Zato se u frizerskoj akademiji Panjković, trudimo da obučimo profesionalce, spremne da se uhvate u koštac sa svim izazovima struke. Ako ste se odlučili za upis na kurs za frizera i frizersku akademiju Panjković, napravili ste odličan odabir, jer su mogućnosti beskrajne. Svoju karijeru možete voditi u različitim pravcima.

 

Ako želite pokrenuti svoj biznis frizerska akademija će vam tu pomoći. Ako poželite da neko vreme provedete na nekom velikom preko okeanskom brodu, koji kruži po dalekim egzotičnim ostrvima, daćemo vam preporuku, ako pak poželite da svoj posao usmerite ka sceni i estradi, frizerska akademija Panjković će Vas i u tom slučaju uputiti u pravom smeru. Potrebno je da želite da se trudite, da maštate i da poklonite poverenje frizerskoj Akademiji Panjković. Sve ostalo je naša briga.

Frizerska Akademija Panjković, mora da Vas nauči, da pokrenete i angažujete svoje unutrašnje kvalitete, jer frizer je više od osobe koja samo “odradi frizuru”. On mora da ima pravu vezu sa klijentima, zasnovanu na adekvatnoj komunikaciji. Mora da bude dobar slušalac i uvek spreman da dá pravi savet. Kad se sve to poklopi, klijent se zadovoljan vraća u salon, jer je uspostavljen uzajamni odnos poverenja i razumevanja, koji frizer neguje i nadgradjuje godinama.

Kurs muškog frizera0%
Kurs ženskog frizera0%
Kursevi nadogradnje kose0%
Specijalistički kursevi0%

Vizija, koncept i sposobnost da shvati šta klijent želi, pravi frizera jedinstvenim umetnikom, koji može da učini “čuda” u svakoj situaciji. Obučeni frizer Panjković Akademije će razumeti svog klijenta, njegove želje i potrebe, i biće u stanju da magiju pretvara u stvarnost, radeći podjednako dobro sa svim tipovima kose, dužinama i bojama. Kao i u svakoj drugoj profesiji, frizer nikada nije završio učenje. Frizerska Akademija Panjković je Vaš temelj, na koji ćete sigurno nastaviti da gradite svoj profesionalni uspeh.

 

Biti frizer je uzbudljivo. Svaki dan se upoznajete sa interesantnim ljudima iz različitih delova života, sa različitim energijama, koristeći širok spektar veština koje stalno usavršvate. Da postanete uspešan frizer, treba Vam frizerska Akademija Panjković, koja će Vaše praktične veštine ukombinovati sa vašom kretivnošću, tehničkim znanjem, ličnim stilom, efikasnom komunikacijom, pozitivnim stavom i sposobnosti da sve to sastavite zajedno.

PREDNOSTI UČENJA KOD NAS

 

Mi smo prva privatna frizerska škola. Iza nas je preko 19 godina rada, više od 65 generacija učenika i preko 2.500 svršenih frizera. Naše prednosti su:

  • SIMULACIJA FRIZERSKOG SALONA – rad na modelima koje škola obezbedjuje
  • VELIKI BROJ praktičnih časova
  • EDUKOVANI PREDAVAČI – frizeri
  • klase ne veće od 15 polaznika, što omogućava INDIVIDUALNI PRISTUP, tj. veliku posvećenost svakom učeniku
  • savremeno opremljen TRENING CENTAR na Slaviji, u centru Beograda
  • EDUKATIVNE EKSKURZIJE u inostranstvu kroz posete stručnim sajmovima u Evropi

Od samog početka kursa za frizera, polaznici počinju sa praktičnim savladavanjem nastavnog plana i programa, prateći aktuelne modne trendove i tehnike u ovoj oblasti. Poseban akcenat stavljamo na veštinu komunikacije, što podrazumeva precizan i jasan dogovor sa klijentom, čemu posvećujemo punu pažnju da bi izbegli greške, a samim tim i pogrešne frizure. Učimo ih da budu komunikativni, da se s lakoćom izražavaju, da su ljubazni i da vole rad sa ljudima.

 

Osnovni cilj naše obuke osposobljavanja za frizere je delotvorno, stručno i kreativno obavljanje poslova u sklopu frizerskog zanimanja. Trening centar akademije je u Njegoševoj ulici 21, na više od 100m2 funkcionalnog prostora, gde se obavljaju svi segmenti obuke: teorijska predavanja, treninzi, prezentacije, itd. Kako Panjković akademija naglasak stavlja na savladjivanje praktičnih frizerskih veština, konstantno ulaže u stručnu edukaciju nastavničkog kadra.

 

Naša želja za Vas je sasvim jednostavna: da vam pomognemo da tokom kursa za frizera ovladate svim veštinama frizerskog posla, da iskažete svoju kreativnost, da ispunite svoje profesionalne ambicije i odlično zaradite takodje. U našoj školi pored frizera muških i ženskih, školujemo stručnjake i iz oblasti nadogradnje kose, profesionalne šminkere…

 

Akademija Panjković nudi i razne pogodnosti za svoje polaznike. Više o tome možete pogledati OVDE.

 

Takođe, možete pratiti i naše aktuelnosti i pogledati GALERIJU SLIKA.

ZAINTERESOVANI STE ZA NEKI OD KURSEVA PANJKOVIĆ AKADEMIJE?