REŠAVANJE PROBLEMA ĆELAVOSTI – HAIR MICRO SYSTEM

ŠTA JE HAIR MICRO SYSTEM?
Prema poslednjim istraživanjima čak 47,52 % muške i 19,12 % ženske populacije u svetu ima problem ovog tipa. Svi dosadašnji načini rešavanja ovog problema nisu pružili zadovoljavajuće rezultate. Hirurške intervencije su osim toga što su obično veoma skupe i izuzetno bolne, klijenta najčešće ostavljale nezadovoljnim. Tradicionalne perike su se pokazale kao nekomforne i vizuelno neprihvatljive. Brojni kozmetički i dermatološki tretmani protiv opadanja kose previše dugo traju a ishod je neizvestan.

Problem ćelavosti i proređene kose rešava se brzo i jednostavno našim sistemom  za kosu, koji je nehiruški i neinvazivan a obavlja se bez anestezije.

Apsolutno prirodan izgled kose sa HAIR MICRO SYSTEM-om!

Razlika između hirurških, invazivnih metoda i bezbolne aplikacije HAIR MICRO SYSTEM-a
Za razliku od veoma bolnih hirurških intervencija presađivanja kose sa veoma neizvesnim rezultatima, HMS je potpuno bezopasan i bezbolan, kako pri postavci tako i pri nošenju.

Trajnost HAIR MICRO SYSTEM-a
HMS je sofisticiran, moderan umetak za kosu, za koji je neophodno  stručno postavljanje i adekvatna nega. Ukoliko se postupa po uputstvima, HMS je moguće nositi dugo vremena.

Prilagodljivost HAIR MICRO SYSTEM-a
Bira se kosa koja je u svim segmentima bliska Vašoj prirodnoj kosi ( boja , tekstura , gustina…) a na raspolaganju su svi tipovi kose .

Primenjljivost u svim fazama opadanja kose i ćelavosti
Dizajneri HMS-a mogu naći adekvatan odgovor i uspešno postaviti sistem u bilo kojoj fazi opadanja kose kod žena i muškaraca.

HAIR MICRO SYSTEM je dermatološki i alergijski testiran
U našoj dugogodišnjoj praksi nije zabeležen niti jedan slučaj alergijske reakcije na HMS.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA!

+381 63 60 20 50

ŽELITE LI DA ZAKAŽETE TERMIN U FRIZERSKOM SALONU?