Nadogradnja kose

Panjkovic academy

PANJKOVIĆ ACADEMY sa ponosom može da istakne da je prva frizerska akademija koja je na prostoru EX-YU počela da primenjuje sistem nadogradnja kose.

NADOGRADNJA KOSE

Termin NADOGRADNJA KOSE, na našim prostorima je plasirao i osmislio upravo g-din. Predrag Miki Panjković. Posle dužeg boravka u Engleskoj, na usavršavanju u edukativnom centru Racoon International, Predrag Miki Panjković postaje pionir u nadogradnji kose na prostorima bivše Jugoslavije i regiona.

 

Zahvaljujući PANJKOVIĆ AKADEMIJI nadogradnja kose je danas rešenje za svaku ženu koja ima problem sa dužinom i gustinom kose. Želje se u prostorijama salona PANJKOVIĆ AKADEMIJE pretvaraju u stvarnost. Nadogradnjom kose za kratko vreme ispunjava se san svake žene – da bude lepa, atraktivna, poželjna i da svojom kosom pleni. Primenom ovog sistema kratka kosa postaje duga, retka kosa postaje gusta, kosa lošeg kvaliteta pretvara se u neuporedivo bujniju i sjajniju, a žene postaju sigurnije u sebe. Jednom rečju primenom sistema nadogradnja kose rešavamo više problema, koji su ne samo estetske, vec i psihološke i emotivne prirode.

 

Sistemom nadogradnja kose koji primenjuje PANJKOVIĆ AKADEMIJA, klijentkinja se ni na koji način ne izlaže bilo kakvom hemijskom tretmanu niti oštećenju kose, već naprotiv, za vrlo kratko vreme uz određenu količinu i nijansu dobija se potpuno drugi oblik i boja kose. Veliki značaj pri postavljanju nadogradnja kose pridaje se i njenom kasnije lakom uklanjanju, koji se vrši za svega 35 minuta, sasvim bezbolno, pri čemu kosa ostaje potpuno istog kvaliteta kao i pre nadogranje, apsolutno zaštićena i neoštećena.

nadogradnja kose

DUŽINA

Tretman nadogradnja kose za povećanje dužine je najtraženija usluga medju našim klijentkinjama.

nadogradnja kose

VOLUMEN

Vrlo efikasan tretman nadogradnja kose za poboljšanje volumena i nadoknađivanje gustine kose.

nadogradnja kose

KOLOR

Opcija nadogradnja kose kojom žene menjaju svoju boju kose štiteći prvobitni kvalitet i izgled.

nadogradnja kose

STIL

Sistem nadogradnja kose idealan za brze transformacije u cilju dobijanja željenog izgleda.

TEHNIKE – NADOGRADNJA KOSE

TEHNIKA Racoon – International London – danas najsavršenija tehnika nadogradnja kose. Nema oštećenja prilikom postavke i skidanja kose. Klijent nadograđenu kosu potpuno slobodno pere, češlja, fenira, pa čak može i da je farba. Mnoge svetske poznate ličnosti postavljaju nadogradnju isključivo kod experata Racoon International. Među njima su: Sharon Osborne, Angelina Jolie, Danni Minogue, Sophie Anderton, Jade Jagger, Denise Van Outen i mnoge druge.

nadogradnja kose

KOSA ZA PONETI

Savremeni trenutak i moderno doba u kome živimo od žene zahteva da se prilagodi razlicitim situacijama i događajima. Koliko ste samo puta poželele, da baš danas, za neku posebnu priliku ili novogodišnju noć, imate gustu i dugu kosu, koju možete postaviti brzo i učiniti sebe glamuroznom, privlačnom i zadovoljnom. Kosa za poneti, upravo predstavlja odgovor na takve vaše potrebe. Ovo je sjajna prilika da u paketu imate finansijski pristupačnu opciju i vrhunski estetski momenat.

 

KOSA ZA PONETI je sistem nadogradnja kose u jednoj savremenoj, lako primenljivoj formi. Vrlo praktična za postavljanje i nošenje i laka za održavanje. KOSU ZA PONETI možete sami i na vrlo jednostavan način postaviti, za veoma kratko vreme. Njena prednost je mogućnost da se postavlja i skida po potrebi.

 

KOSU ZA PONETI kupite jednom i koristite zauvek. To je dugotrajno rešenje, reč je o potpuno prirodnoj kosi, različitih dužina i gustina. Kosa za poneti se potpuno uklapa po boji i teksturi sa postojećom kosom. KOSU ZA PONETI možete lako fenirati, oblikovati i prilagoditi prilikama. Ovu vrstu nadogradnja kose preporučujemo devojkama koje nemaju dovoljno gustine, ne žele hemijski da tretiraju svoju kosu šatiranjem i koje žele specijalne efekte za određenu svečanu priliku.

CENA TRETMANA

Cena sistema nadogradnja kose određuje se u zavisnosti od više faktora: dužine i gustine kose u izvornom stanju, boje i intenziteta, teksture, količine i kvaliteta vlasi i od načina na koji je kosa do tada bila skraćivana – oštro, precizno i tvrdo ili stepenasto, meko i uz sečene krajeve. Procena visine cene vrši se i u zavisnosti od opsega dužine nadograđene kose, koja se može podeliti u 3 tipa:

  • dužine od temena glave do grebena ramena – 39 cm
  • dužine koje prelaze greben ramena do polovine ledja – 52cm (dugačka kosa)
  • dužine koje prelaze polovinu ledja – do 99 cm (ekstremno dugačka kosa)

Na cenu nadogradnje kose pre svega utiče koliko se kose postavlja i kakvog tipa, kojom tehnikom se ona postavlja i koje boje. Ovakve postavke nadogradnje vrše se nakon detaljne analize i iscrpnog razgovora sa klijentkinjom, pa se tom prilikom određuje i konkretna cena sistema nadogradnja kose.

BESPLATNE KONSULTACIJE

Svim našim klijentkinjama nudimo i mogućnost BESPLATNIH KONSULTACIJA, kako uživo u našem salonu, tako i davanjem iscrpnih i konkretnih odgovora preko telefona na sva vaša pitanja, pa čak i putem slanja fotografije izgleda vaše kose na osnovu koje bismo mogli da vam pružimo stručne procene i preporuke.

Nadogradnja kose

Putem ovakvih konsultacija bićete u mogućnosti da saznate šta konkretno predlažemo u vašem slučaju, tj. koja bi tehnika nadogradnje bila najbolja za vas imajući u vidu usklađenost sa brojnim vašim potrebama, načinom života i oblikom lica. Besplatne konsultacije vrše se lično sa Predragom Mikijem Panjkovićem.

GALERIJA SLIKA

ZAINTERESOVANI STE ZA SISTEM NADOGRADNJE KOSE?