Kolor

Panjkovic academy

NADOGRADNJA KOSE (KOLOR)

Opcija nadogradnja kose kojom žene menjaju svoju boju kose je veoma komforna metoda za sve one koje su neodlučne u vezi boje kojom bi istonirale svoju kosu. Takođe, ovo je odlična opcija i za one žene koje veoma često menjaju svoju boju iz tamne u svetlu boju i suprotno, kao i za osobe koje ne znaju ili ne mogu da procene šta bi najbolje bilo za njihov izgled.

 

Uz određeni tip nadogradnje kose, kojom se pored menjanja trenutne boje dobija i pojačan volumen, utiče se na podizanje ili spuštanje nivoa boje, tj. na prosvetljivanje ili potamnivanje nivoa kose. Boja se može prilagoditi prvobitnom izgledu, ili se može primeniti potpuna promena čime bi se istakla atraktivnost u nivou boje. Uskladjivanje boje nadogradnje kose radi se isključivo uz ten, životno opredeljenje (zanimanje), slobodno vreme i ritam funkcionisanja u toku dana.

 

Boja se može menjati na tromesečnom ili šestomesečnom nivou u skladu sa promenom modnih trendova, a da pritom kosa ostaje potpuno neoštećena, s obzirom da nije hemijski tretirana. Baš iz tog razloga, ovaj sistem nadogradnje primenjuju žene koje žele da sačuvaju sopstveni kvalitet kose, jer sistem nadogradnje kose koji primenjuje PANJKOVIĆ AKADEMIJA je izuzetno kvalitetan u samoj postavci.

 

Glavna karakteristika ovakvog sistema postavke nadogradnje kose jeste mogućnost da kosa klijentkinje ostaje izvanrednog stanja. Kvalitet kose ostaje identičan ili u nekim slučajevima čak i vidno poboljšan, jer na ovaj način klijentkinja uspeva da sačuva svoju kosu jer se sistem nadogradnje postavlja preko njene kose.

ZAINTERESOVANI STE ZA SISTEM NADOGRADNJE KOSE?