Volumen

Panjkovic academy

NADOGRADNJA KOSE (VOLUMEN)

Istraživanja su pokazala da je čak 61% žena nezadovoljno svojom količinom kose. Ako se tome doda da žene svoju kosu farbaju i visokim procentom hidrogena tretiraju svoju kosu hemijskim putem, i da time kosa gubi na količini i kvalitetu, sasvim slobodno se može zaključiti da VOLUMEN, odnosno nedovoljan procenat gustine kose, predstavlja veoma rasprostranjen problem moderne žene.

 

Tretmanom nadogradnje kose PANJKOVIĆ AKADEMIJE za poboljšanje volumena i nadoknadjivanjem gustine kose, ovaj problem se sasvim uspešno rešava već godinama unazad. Tehnika koja se koristi prilikom primene ove metode nadogradnje bazira se na tome da je svaki pramen srazmerno adekvatan, tj. precizno odvojen za pramen za koji se kači, koji je u ovom slučaju izrazito tanak, pa na taj način klijentkinja dobija uvek istu ili bitno višu gustinu.

 

Klijentkinje koje su nam ukazale poverenje i odlučile za ovu vrstu nadogradnje kose, gotovo momentalno nakon tretmana su isticale da im se nivo samopouzdanja vidno poboljšao. Razlozi za ovakav vid zadovoljstva pripisuju se uglavnom utisku klijentkinje i njenog okruženja da novi izgled kose deluje potpuno prirodno i da se tretman nadogradnje gotovo i ne primećuje, kao i to da nakon tretmana klijentkinje konačno mogu da menjaju izgled i oblik frizura, što do tada to nije bilo moguće s obzirom na kvalitet i gustinu kose koje su imale pre tretmana.

 

PANJKOVIĆ AKADEMIJA svim svojim klijentkinjama koje se odluče za ovaj tip nadogradnje kose, pruža tehničku podršku u vidu raznoraznih tretmana za potrebe održavanja nadograđene kose. Na taj način, one će biti u mogućnosti da vrlo lako oblikuju svoju kosu u odnosu na njen prvobitni izgled. Prvobitni talasasti (kovrdžavi) izgled može se umiriti botox ili keratinskim tretmanima čime se dobija efekat teže kose koja mnogo lakše stoji uz glavu, pa se time mnogo jednostavnije održava nadograđeni ravan izgled. Sa druge strane, one klijentkinje koje su se odlučile da svoju ravnu kosu nadograde talasastom opcijom, tretmanima održavanja će biti u mogućnosti da dobiju življi izgled i da lakše oblikuju svoju frizuru koja će istovremeno i duže trajati.

ZAINTERESOVANI STE ZA SISTEM NADOGRADNJE KOSE?