Šišanje i feniranje - Panjković Akademija
16749
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16749,page-child,parent-pageid-16959,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Šišanje i feniranje

Panjkovic academy

MUŠKO ŠIŠANJE I FENIRANJE

Kada je reč o trendovima u šišanju, sezonske muške frizure uvek su rezultat kompromisa između stilizovanog muškarca koji je spreman da eksperimentiše i klasičnog muškarca koji voli tradicionalne jednostavne rezove makazama.

 

Danas muškarci svojoj frizuri pridaju mnogo više značaja nego pre. Možemo slobodno reći da im je frizura jednako važna kao i bilo šta drugo što utiče na njihov izgled, recimo kakve će cipele odabrati ili koju će košulju kupiti.

ŽENSKO ŠIŠANJE I FENIRANJE

Duga kosa je oduvek bila „modni stav“, kako za žene tako i za muškarce. Vaša frizura mora da se slaže sa vašom ličnošću, stilom života, karijerom, oblikom tela, gustinom i teksturom kose, bojom očiju i tenom.

 

Većina žena kosu smatra jednim od svojih najjačih aduta kada je izgled u pitanju. Tim Panjković academy će vam pomoći da kosa postane Vaš zaštitni znak. Ako imate dugu kosu i jednostavno želite promenu, posetite naš salon i napravićemo Vam frizuru koja najbolje ide uz vas.

ŽELITE LI DA ZAKAŽETE TERMIN?