Specijalistički kursevi

Panjkovic academy

U Panjković akademiji se možete obučiti i za nadogradnju kose,  make-up, kao i za menadžment i marketing salona

OBUKA ZA NADOGRADNJU KOSE

Prvi profesionalni promoteri vrhunskih tehnika nadogradnje kose i obučeni predavači su garancija kvalitetnog seminara nadogradnje kose kao i usluga nadogradnje kose. Nadogradnja kose (obuka i kurs) – obučeni predavači Panjković akademije su garancija kvalitetne obuke za nadogradnju kose.

OBUKA TRAJE 10 DANA

Obuhvata 3 tehnike nadogradnje kose i upoznavanje sa pravilima postavke profesionalne nadogradnje kose. Panjković akademija obezbeđuje kozmetiku, alat i kosu za trening samog postupka nadogradnje. Uprava i menadžment naše akademije, na raspolaganju su Vam sve vreme trajanja i nakon završetka školovanja.

 

Za više informacija o samoj nadogradnji kose posetite: www.nadogradnjakose.net

OBUKA ZA MAKE UP

OBUKA TRAJE 2 MESECA

Dvomesečni profesionalni kurs šminkanja , pruža sticanje osnovnih znanja i veština. Na časovima koji se održavaju dva puta nedeljno po dva časa, polaznici stiču teorijsko znanje (istorija šminke i trendovi) kao i praktično, u sferi korektivne i scenske šminke. Časovi se održavaju u edukativnom centru Panjkovic akademije, koja je u potpunosti opremljena za ovakav vid edukacije.

 

Svakom polazniku, obezbedjeni su klijenti (modeli) za praktičnu vežbu, kao i sav potreban materijal (uključujući i francusku, profesionalnu make-up liniju FLORMAR, koja se koristi za praktičnu nastavu). Nakon završenog dvomesečnog kursa polaže se završni ispit na osnovu kojeg se izdaje sertifikat Panjković akademije. Uprava i menadžment naše akademije, na raspolaganju su Vam sve vreme trajanja i nakon završetka školovanja.

OBUKA ZA MENADŽMENT I MARKETING SALONA

Ovo je vrlo edukativan kurs, predstavlja čitav niz korisnih saveta o otvaranju i vođenju frizerskog salona.

OBUKA TRAJE MESEC DANA

Na ovom kratkom kursu upoznaćemo Vas sa problemima oko menadžmenta (upravljanja) frizerskim salonom, sa kojima ćete se najčešće susretati: propisi i zakonske regulative za otvaranje frizerskog salona, vođenje i upravljanje frizerskog salona, zapošljavanje radne snage, oglašavanje i reklamiranje frizerskog salon, itd… 

 

Obuka za upravljanje frizerskim salonom traje mesec dana, dva puta nedeljno po dva školska časa (90 minuta). 

INDIVIDUALNA OBUKA


Individualni časovi šišanja (muškog i ženskog) sa Predragom Mikijem Panjkovićem.

 

Za sve dodatne informacije nas pozovite +381 63 60 80 93

ZAINTERESOVANI STE ZA NEKI OD SPECIJALISTIČKIH KURSEVA?